Kerstmenu

 

Natuurlijk ook dit jaar hebben wij weer een mooi kerstmenu.

eerste kerstdag serveren wij dit menu, en vanzelfsprekend, als u iets niet lust, wilt of mag hebben, maken wij daarvoor graag iets anders.

wij ontvangen u tussen 18.30 en 19.00 uur met heerlijke amuses, uiterlijk 19.15 starten wij met dit schitterende menu.

Wij wachten met spanning op uw reservering. Wacht echter niet te lang want de reserveringen lopen al aardig binnen en helaas vol is vol.

 

 

Kerstmenu 2017,

 

 

Terrine van ossenstaart en eendenlever,

Paddo’s op verschillende manieren.

Truffeldressing.

***

Tarbot gekonfijt in boeren boter,

Pompoen structuren, vanille schuim.

***

kreeft “Wellington”

de kreeft verpakt in bladerdeeg

hutspot uit elkaar, ouderwetse bearnaise saus.

***

Hollands hertfilet ,

Crunch van macadamia noot en salie.

Kastanje mousseline.

***

Joviander rugstuk, koud gerookt,

Black and white.

Groentes in het zwart-wit.

***

Kaasbonbons.

Mooie regio kazen geserveerd als bonbons

***

Dessert van vadertje kerst!

 

Inclusief 3 amuses

89,00 euro per couvert.

De bijpassende wijnen : € 40,00 per persoon

 

 

 

Dit jaar voor het eerst: kerstmenu voor thuis!

 

Vijf mooie gerechten die u makkelijk zelf thuis af kunt maken.

Het enige wat u nodig heeft is een pan met water en een oven.

Wij zorgen voor de rest.

Zelfs de bijpassende wijnen kunnen wij er bij leveren.

Stel je eens voor: geen boodschappen, geen vuile keuken, geen uren aanmodderen!

Het hele menu kant en klaar voorbereid, duidelijke omschrijving over het hoe en waarom inclusief serveertips en foto’s.

Kind kan de was doen.

 

 

Terrine van ossenstaart en eendenlever,

Paddo’s op verschillende manieren.

Truffeldressing

***

Tarbot gekonfijt in boeren boter,

Pompoen structuren, beurre blanc met vanille.

***

Boterzachte Joviander koontjes, kreeftenstaart en

Paddo’s als stoofpotje geserveerd.

***

Hollands Hertfilet, verpakt in zijn eigen kruidengehakt en katenspek.

Vergeten groentes, Stamppotjes op onze manier.

***

Warm chocolade taartje met een vloeibare kern.

Saus van karamel chocolade, flexibele bonbon van witte chocolade.

 

Prijs: 60,00 euro per persoon

Bijpassende wijnen 28 euro per fles.

 

 

 

 

 

Reserveren:

0348 562309

info@restdeschans.nl

 

Lilian en Ries Verburgt.

Team van medewerkers.

 

 

 

 

 

Foto's Klik hier..

 

 

Seizoenmenu's bij de Schans

 

Het Bib  Gourmand menu, een keuzemenu van 3, 4, of 5 gangen.

De Michelin kende Restaurant de Schans de Bib onderscheiding toe, zeer goede prijs kwaliteit, volgens de bandenfirma. Een onderscheiding waar we erg blij mee en trots op zijn.

Komt u zelf oordelen?

 

 

 we zien u graag, wij hebben zin in uw diner,